Om mig

Nu är jag tillbaka igen efter att ha varit ledig en del i december och januari. Under min ledighet har jag bland annat arbetat med djurkommunikation och är nu diplomerad djurkommunikatör. Det är så otroligt roligt att kunna förmedla djurets känslor och att kunna hjälpa ägaren om djuret har visat ett problembeteende. När du väljer min Reiki till djur på distans kommer du att ha, om du vill, möjlighet att ställa en specifik fråga som jag förmedlar till ditt djur. I februari börjar jag kursen till Andlig coach, och är mycket förväntansfull och glad att delta i kursen. Till hösten är jag klar och kanske ses vi i ett coachande samtal.

Lotta heter jag som driver Lotus Reiki. Jag är utbildad Reikimaster, Angelic Reikimaster och multidimensionell healer samt mindfulnessinstruktör.

Jag har alltid intresserat mig för friskvård och hälsa och efter många olika kurser fann jag Reikin. Den gav mig det där lilla extra och var ett ovärderligt verktyg för helande och personlig utveckling. Jag vill tacka Ewa Olsson Hermansson, Reikicoaching.se för hennes engagemang och positiva inställning och som fått mig att gå ett flertal kurser hos henne. Det har gett mig mycket glädje och samtidigt varit en utmaning. Det har också varit otroligt värdefullt att få delta tillsammans med härliga Ida på CreeksideWellness.

Har du funderingar eller frågor maila mig gärna eller skicka ett SMS.
Allt gott!
Lotta

Kurser
  • Reikimaster Holy Fire®III
  • Angelic Reiki®master och multidimensionell healer
  • Mindfulnessinstruktör, dipl
  • Djurkommunikatör, dipl
  • Silvervioletta Flamman, dipl
  • Transformationshealing, dipl
  • Hälsocoach - friskvård och hälsa, dipl

LotusReiki
info@lotusreiki.se, 070-2996004
Innehar F-skatt och ansvarsförsäkring
Swish 1235010764 eller BG 838-0412