Mindfulness

Mindfulness för dig som vill öka din livskvalitet och få balans i livet. Regelbunden träning har bland annat visat sig hjälpa till att minska värk, migrän, sömnsvårigheter, stress, ångest och högt blodtryck.  

Bara vara mindful

Upplever du att du har för lite tid? Känner du dig stressad? Svårt att sova?  Välkommen då till Bara var mindful. Vii träffas ca 30 min för återhämtning med praktiska övningar i mindfulness. Under september månad är träffarna gratis. 

Bli mer mindful - en 8-veckors kurs

Denna kurs bygger på vetenskaplig forskning och är till för dig som vill prova på mindfulness för att öka din livskvalitet och få balans i livet. Regelbunden träning i mindfulness har bland annat visat sig hjälpa till att minska värk, migrän, sömnsvårigheter, stress, ångest och högt blodtryck.

Under 8 veckor får du lära dig flera övningar som du kan använda dig av i din egen vardag. Du kommer även får veta mer om mindfulness historia, dess attityder och samtidigt ha möjlighet att arbeta med din egen självkänsla och ditt självförtroende på ett djupare plan.

Datum: hösten 2021

detta ingår i kursen:
  1. Hitta tillbaka till din andning
  2. Lär känna din kropp
  3. Närvaro
  4. Bara vara här och nu
  5. Tid för eftertanke
  6. Hantera dina vardagssvårigheter från offer till att observera
  7. Hantera dina tankar och din sömn
  8. Ta hand om din hälsa och din fortsatta träning

LotusReiki
Norra esplanaden 32 Växjö, info@lotusreiki.se, 070-2996004
Innehar F-skatt och ansvarsförsäkring
Swish 1235010764 eller BG 838-0412